Cu chiar două-trei zile înainte de instituirea stării de urgență #COVID-19 în România, când lumea, inclusiv cea medicală, privea încă ezitant și nelămurit problema acestui nou fenomen, ARAS București  primea deja primele mesaje de interogație și solicitare de sprijin și orientare din partea persoanelor care trăiesc cu HIV. Întrebările sosite în perioada martie-aprilie-mai 2020, prin mesageria FB, e-mail, linie telefonică de urgență, provin, în proporție de 60%, din partea acestora.

Ponderea celor care s-au confruntat cu nebuloasa acestei noi afecțiuni și a implicațiilor sale asupra vieții cu HIV este, cu siguranță, mult mai mare decât a celor care ne-au și adresat întrebări.

Se apropie week-end-ul și dorim să reînnoim rugămintea de a ne acorda o fărâmă de timp LIBER pentru a răspunde, complet anonim, câtorva întrebări din partea echipei de #cercetarecomunitară #ARAS.

Chestionarul se adresează persoanelor de vârstă majoră care trăiesc cu HIV și care doresc să ne dea o mână de ajutor în colectarea câtorva informații despre cum a decurs accesul lor la serviciile de asistență medicală în contextul crizei de sănătate #COVID19.

📮 Chestionarul nostru este disponibil online în perioada 10 septembrie-20 noiembrie 2020, la link-ul: https://tinyurl.com/y26565ss.

Mulțumim anticipat 🌈 pentru toată susținerea.
Cercetarea are loc sub auspiciile #CoalitionPLUS